Συζητήσεις για ηρεμία ενόψει Βιγιαρεάλ
Χαμηλούς τόνους κρατούν στην Παιανία μετά τον αποκλεισμό-σοκ από το Κύπελλο. Αυτό που τονίζουν όλοι είναι ότι προέχει η ηρεμία ενόψει του μεγάλου αγώνα της Τρίτης με τη Βιγιαρεάλ.
Η διοίκηση τελικά δεν προχώρησε σε κάποιο μέτρο με την επιβολή προστίμου και δηκτική ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Πατέρα στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκα ότι «θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα ήρεμο κλίμα για τον αγώνα της Τρίτης». Ο διευθυντής ποδοσφαίρου Κώστας Αντωνίου πήγε το απόγευμα στην Παιανία και συνομίλησε με τον Χενκ τεν Κάτε και τους αρχηγούς επισημαίνοντας ότι «προέχει η ηρεμία της ομάδας και να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια με Λάρισα και Βιγιαρεάλ».
Ο τεν Κάτε στην ομιλία του προς τους παίκτες απέφυγε να ανεβάσει τους τόνους και χαρακτηριστικά τους είπε «ότι το παρελθόν είναι ιστορία. Φταίμε αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Να δουλέψουμε σκληρά για να διορθώσουμε τα λάθη μας και να τα δώσουμε όλα με τη Βιγιαρεάλ για την πρόκριση».
Ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια μόνο στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για την εμφάνισή του και έδωσε το σύνθημα για το μοναδικό στόχο που έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό που δεν είναι άλλος από το Τσάμπιονς Λιγκ.