ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Παναγιώτη Γιαννάκη στη Λιμόζ

Στους πάγκους έπειτα από δύο χρόνια απουσίας επιστρέφει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λιμόζ, η οποία επέστρεψε εφέτος στη μεγάλη κατηγορία.

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Παναγιώτη Γιαννάκη στη Λιμόζ

Ο “Δράκος” υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το γαλλικό σύλλογο και ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα και πάλι σε διακρίσεις και γιατί όχι σε ένδοξες στιγμές σαν αυτές που έζησε τις δεκαετίας του 80′ και του 90.

Ο Γιαννάκης δοκιμάζει για πρώτη φορά τις προπονητικές δυνάμεις του έξω από την Ελλάδα καθώς μέχρι στιγμής είχε κοουτσάρει τον Πανιώνιο, το Μαρούσι, τον Ολυμπιακό και φυσικά την Εθνική ομάδα.

Η τελευταία σεζόν του Ελληνα κόουτς στην ενεργό προπονητική ήταν το 2009-2010 όταν και οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στον τελικό της Ευρωλίγκας στο φάιναλ φορ του Παρισιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK