Πιέζει η Ντούισμπουργκ για Μασμανίδη
Η Ντούισμπουργκ πιέζει τον Γιάννη Μασμανίδη, αλλά και την Αρμίνια Μπίλεφελντ για να εντάξει στο δυναμικό της τον ομογενή μεσοεπιθετικό.
«όλοι οι παράμετροι συνηγορούν σ’ αυτό» τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας, όμως, ότι δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα με την Αρμίνια, που ζητάει χρήματα για την ελευθέρας του 25χρονου μέσου.
Η πλευρά του παίκτη δεν επιβεβαίωσε συμφωνία με την Ντούϊσμπουργκ, ενώ ο ΠΑΟΚ περιμένει τις εξελίξεις, έχοντας συμφωνήσει προφορικά εδώ και καιρό με τον Μασμανίδη για συμβόλαιο 2,5 ετών, εφόσον μείνει ελεύθερος από την Αρμίνια. Σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Καμία αλλαγή στο Καυτανζόγλειο
Στο οικογενειακό δίτερμα κατά την διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης ο Φερνάντο Σάντος δοκίμασε ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο την 11άδα που αντιμετώπισε την Ξάνθη την περασμένη Κυριακή.
Δηλαδή τους Σνάουτσνερ, Χαραλάμπους, Μελίσση, Κνολ στην άμυνα, Μπαλάφα, Ηλιάδη (αντί του Μπαϊάνο που λόγω ενοχλήσεων προφυλάχθηκε), Χριστοδουλόπουλο στα χαφ και Γεωργιάδη, Λάκη, Σάλμον στην επίθεση.
* Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Βαγγελής και Αραμπατζής.
* Το Σάββατο επιστρέφει από την Ιταλία ο Ζήσης Βρύζας.