“Παρέλαση” ονομάτων για τον φορ
Μετά το «ναυάγιο» με τον Καρλάο η απόκτηση του σέντερ φορ μετατίθεται φυσιολογικά για την ερχόμενη εβδομάδα, διότι, ναι μεν, υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές στην λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, χρειάζεται, όμως, κάποιος χρόνος για την αξιολόγησή τους, τις διαπραγματεύσεις και την οριστική απόφαση.
Το δεδομένο είναι πως ακόμα δεν έχουν καταλήξει οι επιτελείς της ομάδας στον επιθετικό της αρεσκείας τους, αφού δεν πέρασε ούτε ένα 24ώρο από το «ναυάγιο» στην υπόθεση Καρλάο.
Ο Ζήσης Βρύζας μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη ψάχνουν πυρετωδώς στο μεταγραφικό προσκήνιο. Τους πιέζει ο χρόνος, αλλά ξέρουν ότι δεν υπάρχουν και περιθώρια λάθους επιλογής, γι’ αυτό εξετάζουν πολύ προσεκτικά τα πάντα πριν αποφασίσουν. Βέβαια, η απόκτηση του φορ δεν μπορεί να καθυστερήσει πολύ ακόμα,αφού σε περίπου δυο εβδομάδες η ομάδα δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι.
Η επιλογή θα γίνει τις επόμενες ανάμεσα σε μια «παρέλαση» ονομάτων που έχουν προταθεί, με πιο πρόσφατο αυτό του πολύ γνωστού διεθνή Αργεντινού επιθετικού Λουσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ροζάριο Σεντράλ για τα χρήματα που του χρωστά, ώστε να μείνει ελεύθερος.
Επιθετικοί τέτοιας εμβέλειας θα αλλάξουν την ποιότητα της ομάδας και σίγουρα θα αναπτερώσουν τον ενθουσιασμό του κόσμου του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται αυτή την στιγμή σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Πιθανότατα η απόκτηση φορ να συνδυαστεί και με την προσφορά ενός χρηματικού ποσού στην ΠΑΕ από τον επίδοξο νέο μεγαλομέτοχο Βασίλη Φλωρίδη, ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή (14/7) στη Θεσσαλονίκη.