ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Ατρόμητος 1-0

Με σκόρερ τον Καρίμ Σολτάνι, ο Άρης επικράτησε 1-0 του Ατρομήτου σε φιλικό που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (15/07), παρουσία 600 περίπου οπαδών των "κιτρίνων".

Άρης – Ατρόμητος 1-0

Σε γενικές γραμμές, στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε πιο σοβαρό ποδόσφαιρο, δεδομένου ότι αγωνίστηκαν οι βασικοί παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο ο Άρης ήταν πιο ουσιαστικός και στο 13ο λεπτό, έπειτα από λάθος του Φυτανίδη, ο Σολτάνι άνοιξε το σκορ στο ματς.

Από εκεί και πέρα η αμυντική γραμμή της ομάδας της Θεσσαλονίκης κράτησε καλά και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, χρησιμοποιώντας παιδιά από τις ακαδημίες των ομάδων. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν ήταν λιγοστές (μία για τον Άρη, δύο για τον Ατρόμητο), με συνέπεια να μην αλλάξει κάτι στο σκορ.

Το αξιοσημείωτο της φιλικής αναμέτρησης ήταν φυσικά η παρουσία 600 οπαδών του Άρη, οι οποίοι δημιούργησαν καυτή ατμόσφαιρα με καπνογόνα, πυρσούς και συνθήματα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Τσιώλης: ” Τα νέα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν έδειξαν ότι μπορούμε να τα εμπιστευτούμε. Από ‘κει και πέρα περιμένουμε να έρθει ένας επιθετικός, κατά πάσα πιθανότητα αυτήν την εβδομάδα. Νομίζω πως φέτος θα γίνει ένα δίκαιο και καθαρό πρωτάθλημα. Είναι μια ευκαιρία να προοδεύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να την εκμεταλλευθούμε“.

Σολτάνι: ” Πάντα είμαι χαρούμενος όταν σκοράρω, έστω κι αν είναι φιλικό ματς. Δεν περίμενα να έρθουν τόσοι οπαδοί μας από τόσο μακριά για να μας υποστηρίξουν, αλλά αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα“.

Δώνης: ” Μείναμε ευχαριστημένοι από την άποψη ότι πήγαμε καλά για την εποχή, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε την προσπάθεια“.

*** Χρόνο συμμετοχής πήρε ο Άγγλος επιθετικός Μάρτιν Ντιβέινι, χωρίς ωστόσο να δείξει πολλά πράγματα. Ο Γιώργος Δώνης θα έχει την ευκαιρία να τον ξαναδεί το Σάββατο (16/07), στο φιλικό με την Κέρκυρα.

Εξάλλου, ο Θανάσης Καραγκούνης υπέστη διάταση έσω πλαγίου και λογικά θα μείνει εκτός για λίγες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK