ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οκκάς: “Θέλω να μείνω”

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Γιάννη Οκκά και του Μιχάλη Κωνσταντίνου στον αγώνα της Κύπρου με τη Γερμανία εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportime ο Τροντ Σόλιντ.

default image
Ο
Γιάννης Οκκάς με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Πρωταθλητής” εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό.

“Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά ειλικρινά αυτό δεν με απασχολεί. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Αν κάτι δεν πάει καλά, θα δω τι θα κάνω. Είναι αλήθεια πως νιώθω λίγο απογοητευμένος και αδικημένος φέτος σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή μου στο Champions League. Το γκολ απέναντι στη Γερμανία μου έκανε καλό και στον τομέα της ψυχολογίας. Νιώθω ότι έχω ρέντα τον τελευταίο καιρό, καθώς πήγα καλά και στο διάστημα που έπαιξα απέναντι στην Καλαμαριά και ελπίζω να παίξω απέναντι στη Βαλένθια. Πιστεύω ότι έχω ένα γκολ και για τους Ισπανούς και μακάρι να είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που θα πανηγυρίσουν το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Κύπριος επιθετικός.

Στο μεταξύ, ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Γιάννη Οκκά και του Μιχάλη Κωνσταντίνου στον αγώνα της Κύπρου με τη Γερμανία εμφανίστηκε με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportime ο Τροντ Σόλιντ.

“Ο Γιάννης (Οκκάς) ήταν πολύ καλός, όπως και όλη η ομάδα της Κύπρου, γιατί όλοι έπρεπε να παίξουν για να πάρουν το βαθμό. Ξέρω τις ικανότητες του Γιάννη. Ηταν ο καλύτερος παίκτης της Κύπρου και μαζί με τον Κωνσταντίνου δημιούργησαν πολλά προβλήματα στη γερμανική άμυνα. Εχω πει ότι χρειάζομαι καλούς παίκτες και ο Γιάννης είναι τέτοιος. Ο Μιχάλης έκανε πολλή δουλειά και είχε συμμετοχή στο αποτέλεσμα. Πάντα κάνει δουλειά ο Μιχάλης”,δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ