Εξέπνευσε η διορία, μένει ο Τζέκο
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Έντιν Τζέκο κλείνει τ' αυτιά του στις “Σειρήνες” και παραμένει στη Βόλφσμπουργκ, παρά το ότι οι “λύκοι” πραγματοποίησαν μέτρια χρονιά και δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την έξοδο τους στην Ευρώπη.
“Αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο να φύγει ο Τζέκο έχει παρέλθει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι ότι αυτή η περίοδος της αβεβαιότητας τελείωσε. Η παραμονή του Έντιν είναι το καλύτερο νέο που είχαμε το περασμένο καλοκαίρι. Είναι ποδοσφαιριστής εξαιρετικής ποιότητας και θα ήταν δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε. Τώρα μπορούμε να σχεδιάσουμε με βεβαιότητα για τη νέα χρονιά και να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας”, δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Ντίτερ Χένες.
Το βράδυ της Δευτέρας εξέπνευσε η διορία που είχε δώσει η Βόλφσμπουργκ στις ομάδες που είχαν στόχο να καταθέσουν πρόταση 40.000.000 ευρώ που αντιστοιχούν στη ρήτρα για τον Σλοβάκο επιθετικό. Καμία επίσημη πρόταση δεν έφθασε στα γραφεία της και έτσι ο υψηλόσωμος επιθετικός θα παραμείνει για 3η χρονιά στην πρωταθλήτρια Γερμανίας του 2009. Με τη φανέλα της έχει σκοράρει 56 γκολ σε 94 αγώνες.