ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μαντσίνι αφήνει εκτός τον…γιο του με Γιουβέντους

Ο επαναληπτικός αγώνας της Ιντερ με τη Ρετζίνα για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ιταλίας έδωσε την ευκαιρία στον Ρομπέρτο Μαντσίνι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Ενας εξ αυτών ήταν και ο 17χρονος γιος του, Φίλιπο ο οποίος, όμως, αναμένεται να παρακολουθήσει από τον πάγκο, στην καλύτερη των περιπτώσεων, τους προημιτελικούς με τη Γιουβέντους.

Ο Μαντσίνι αφήνει εκτός τον…γιο του με Γιουβέντους
Ο επαναληπτικός αγώνας της Ιντερ με τη Ρετζίνα για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ιταλίας έδωσε την ευκαιρία στον Ρομπέρτο Μαντσίνι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Ενας εξ αυτών ήταν και ο 17χρονος γιος του, Φίλιπο ο οποίος, όμως, αναμένεται να παρακολουθήσει από τον πάγκο, στην καλύτερη των περιπτώσεων, τους προημιτελικούς με τη Γιουβέντους.

Ο Φίλιπο Μαντσίνι αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και πήρε εντολή από τον πατέρα του στο 82′ να αντικαταστήσει τον Ερνάν Κρέσπο. Στο μικρό χρονικό διάστημα που έπαιξε ο νεαρός δεν μπόρεσε να δείξει πτυχές του ταλέντου του και θα χρειαστεί να κάνει λίγη υπομονή μέχρι την επόμενη εμφάνισή του αφού ο πατέρας του και προπονητής του ήταν κατηγορηματικός στην ερώτηση εάν σκοπεύει να τον ρίξει στη μάχη των προημιτελικών με τη Γιουβέντους (23 και 30 Ιανουαρίου):

“Οχι, όχι δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Επαιξε λίγο (κόντρα στη Ρετζίνα) για να μπορούμε να πούμε πώς τα πήγε. Αλλά ήταν σημαντικό για αυτόν το γεγο νός ότι έκανε το ντεμπούτο του όπως συμβαίνει με όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές“, τόνισε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε τη δήλωση του Κάρλο Αντσελότι, ότι το Κύπελλο Ιταλίας δεν είναι σημαντικό, μετά τον αποκλεισμό της Μίλαν από την Κατάνια:

“Δεν ξέρω πόσο σημαντικό ή όχι είναι να κερδίζεις τα πάντα. Αλλά αυτή η διοργάνωση είναι σημαντική για την Ιντερ και θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Δεν έχω δει κανέναν να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να ηττηθεί, ούτε σε αγώνες μεταξύ φίλων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK