Βαλβέρδε: “Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο”
Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έπαιζε με παίκτη λιγότερο, έμεινε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος χαρακτήρισε το 0-0 δίκαιο τόσο για την ομάδα του όσο και για τον ΠΑΟΚ. Σε ερώτηση για τα εξωαγωνιστικά του ντέρμπι, απέφυγε να απαντήσει.
Αναλυτικά ο Βάσκος προπονητής είπε:
“Ήταν ένα παιχνίδι όπου με τον κόσμο είχαμε πίεση και εμείς. Το σημαντικό για μας ήταν τι μπορούσαμε να κάνουμε στο γήπεδο. Ήταν δύσκολο παιχνίδι με μονομαχίες και χωρίς πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το γήπεδο δεν ήταν καλό και το αποτέλεσμα νομίζω ήταν δίκαιο. Τελειώσαμε το παιχνίδι με 10 παίκτες και το αποτέλεσμα για μας ήταν καλό. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να βγούμε πρωταθλητές.
“Ο ΠΑΟΚ ήταν δεύτερος στην βαθμολογία και στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου παίξαμε με 10. Κρατήσαμε την διαφορά που είχαμε με τον ΠΑΟΚ και παίζοντας με παίκτη λιγότερο πιστεύω ότι θα πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Δεν θέλω να πω για όσα έγιναν εκτός αγώνα. Είμαι προπονητής και με ενδιαφέρει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Είμαι και ξένος”.