ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάντος: “Κι εμείς θέλαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”

Απογοητευμένος από την απώλεια βαθμών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος όμως φρόντισε να τονίσει την επιτυχία της ομάδας του να μπει στα πλέι οφ.

Σάντος: “Κι εμείς θέλαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό”
Αναλυτικά τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός:

“Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Καταφέραμε να κυριαρχήσουμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο με πίεση ψηλά. Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για γκολ απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε να αμυνθεί σωστά και να ψάξει τις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι την αποβολή δεν άλλαξε κάτι. Μετά από αυτήν ο Ολυμπιακός κατάφερε να ηρεμήσει και να οργανώσει καλύτερα το παιχνίδι του. Εμείς δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Η ευκαιρία του Χούτου θα μπορούσε να μας είχε δώσει κάτι καλύτερο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο Ολυμπιακός είχε τις δικές του ευκαιρίες. Σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν μας αρέσει αυτό το αποτέλεσμα. Οι παίκτες προσπάθησαν και δεν μπορούμε να τους πούμε κάτι.

Σήμερα ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την θέση του στα πλέι οφ. Αντί να είμαστε ικανοποιημένοι από αυτά που έχει πετύχει η ομάδα, γιατί θα πρέπει να είμαστε τσαντισμένοι; Τι περιμένετε από τον ΠΑΟΚ; Κι εμείς θέλαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ έχει επιτευχθεί πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για ότι έχουν πετύχει. Στα πλέι οφ που θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι βαθμοί που θα κερδίσουμε στα επόμενα πέντε παιχνίδια θα είναι σημαντικοί για τα πλέι οφ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ