ΜΠΑΣΚΕΤ

Ομπράντοβιτς: “Το Αιγάλεω ήρθε να παίξει”

Το καπέλο στο Αιγάλεω για τη νοοτροπία που επέδειξε κατά τη διάρκεια του αγώνα έβγαλε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στον Τσαρτσαρή.

Ομπράντοβιτς: “Το Αιγάλεω ήρθε να παίξει”
Αναλυτικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: ”
Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα σοβαρό παιχνίδι. Αν εξαιρεθούν κάποιοι αιφνιδιασμοί, όπου ψάξαμε το κάτι παραπάνω, πήγαμε καλά. Το καλύτερο βέβαια είναι το απλό. Είχε ενδιαφέρον που το Αιγάλεω προσπάθησε να μας παίξει άμυνα και το πώς τη διαβάσαμε. Συγχαρητήρια στο Αιγάλεω που ήρθε να παίξει μπάσκετ. Ο Τσαρτσαρής ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα με τη διακοπή θα δουλέψει για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας. Να ευχαριστήσω επίσης τον κόσμο και ελπίζω την Τετάρτη να είναι πιο πολύς“.

Ο Γιώργος Ζευγώλης τόνισε από την πλευρά του: ” Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Τηρουμένων των αναλογιών, είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια τα 23 λάθη είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε, αν και ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετική άμυνα. Κάνουμε όμως εύκολα το λάθος, κάτι που θα είναι σημαντικό στα παιχνίδια που ακολουθούν“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK