“Οχι” σε Μπόχουμ για Μίετσελ
"Εφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημη πρόταση της VfL Bochum για τον Marcin Mieciel, ύψους 130.000 ευρώ. Η πρόταση δεν γίνεται αποδεκτή", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που επιδιώκει να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά οφέλη από την αποδέσμευση του Πολωνού στράϊκερ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπόχουμ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga.
“Εφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επίσημη πρόταση της VfL Bochum για τον Marcin Mieciel, ύψους 130.000 ευρώ. Η πρόταση δεν γίνεται αποδεκτή”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της
ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που επιδιώκει να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά οφέλη από την αποδέσμευση του Πολωνού στράϊκερ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπόχουμ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga.
ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που επιδιώκει να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά οφέλη από την αποδέσμευση του Πολωνού στράϊκερ, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπόχουμ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Bundesliga.
Εκτιμάται ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αποδεσμεύσει τον Μίεστελ με ποσό κάτω από 200.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι εάν οι Γερμανοί δεν ανεβάσουν την προσφορά τους υπάρχει το ενδεχόμενο ο Πολωνός φορ να εξαντλήσει το συμβόλαιό του που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.
Επαφή “Ζαγόρ” με Κωστίκο – Σπάσιτς
Επίσης όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ “ο Θοδωρής Ζαγοράκης, είχε τηλεφωνική επαφή με τους Γιώργο Κωστίκο και Σλάτζαν Σπάσιτς, σχετικά με το θέμα των οφειλών της ομάδας απέναντί τους. Οι επαφές έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και διαφάνηκε η διάθεση για διευκόλυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και από τους δυο”.