Πιάνει δουλειά ο Ζαρντίμ
Με την άφιξή του στην Ελλάδα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πιάνει δουλειά και τη Δευτέρα θα έχει συναντήσεις με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς, ενώ την Τρίτη θα έχει ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Σενάρια από Τουρκία για Μιραλάς και Γαλατασαράι.
Με την άφιξή του στη χώρα μας ο Λεονάρντο Ζαρντίμ σηκώνει μανίκια και πιάνει δουλειά για να ετοιμάσει τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου.
Τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τα μεταγραφικά σχέδια και το πλάνο της νέας περιόδου, ενώ την Τρίτη θα υπάρξει ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Από τον Ολυμπιακό περιμένουν τις εισηγήσεις του Πορτογάλου προπονητή πρωτίστως για τον επιτελικό χαφ και τον στόπερ και ακολούθως για αμυντικό χαφ και δεξί μπακ σε περίπτωση που πωληθεί ο Βασίλης Τοροσίδης.
Ο Ζαρντίμ έχει έτοιμες τις προτάσεις του, οι οποίες δεν αφορούν απαραίτητα την πορτογαλική αγορά, αφού έχει κοιτάξει κι άλλες χώρες. Τέλος, ο Ζαρντίμ θα ενημερώσει και για την τελική του εισήγηση σχετικά με τον Κριστιάν Τσάβες της Μπόκα.
* Αγγλικα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Εβερτον δεν έχει κάνει πρόταση για τον Μέλμπεργκ, ενώ οι Γάλλοι τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για πρόταση στην Τουλούζ για τον Μασάδο.
* Στην Τουρκία, δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Κέβιν Μιραλάς. Μάλιστα, τονίζουν ότι η τουρκική ομάδα ετοιμάζεται να καταθέσει μία άκρως δελεαστική πρόταση.