ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουέβας ο όγδοος

Ο Εκτορ Λουίς Κουέβας θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του ΠΑΣ

Κουέβας ο όγδοος

Θέμα ωρών είναι πλέον στα Γιάννινα η ανακοίνωση της μεταγραφής του Έκτορ Λουϊς Κουέβας, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την όγδοη μεταγραφή του ΠΑΣ.

Μετά τους Λίλα, Βίλα, Γεωργίου, Ταμπάσης, Φεγκρούς και Χούτ που ήδη ανακοινώθηκαν και τον Φρέαν, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τα εργομετρικά και συμφώνησε προφορικά με τους νεοφώτιστους, ο Κουέβας ετοιμάζεται να φορέσει και επίσημα τη φανέλα του ΠΑΣ.

Ο Αργεντίνος επιθετικός βρέθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα και με τη συνοδεία του Βαγγέλη Αγγελή, επισκέφτηκε στα γραφεία του τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Χριστοβασίλη, για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την Πέμπτη (21/07) ο παίκτης θα βρεθεί στα Γιάννινα και την Παρασκευή θα έχει την πρώτο του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK