ΜΠΑΣΚΕΤ

Ούκιτς: “Είμαι διαφορετικός από τον Διαμαντίδη”

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Δημήτρη Διαμαντίδη και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ επισήμανε ότι οι πράσινοι βρίσκονται ακόμα στη διαδικασία χτισίματος.

Ούκιτς: “Είμαι διαφορετικός από τον Διαμαντίδη”

“Ο Διαμαντίδης είναι διαφορετικός από εμένα. Μπορούμε να παίξουμε μαζί και να συνεργαστούμε άψογα”, τόνισε ο Ούκιτς στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της Ευρωλίγκα.

Οι δηλώσεις του Ούκιτς

Για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό: “Αναγνώρισα εξ αρχής το σχέδιο που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ήξερα ότι ήρθαμε πολύ νέοι παίκτες. Ο Διαμαντίδης παρέμεινε στην ομάδα, ήταν ένα από τα βασικά κομμάτια της ομάδας πριν και αποτελούσε εγγύηση ότι θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική”.

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και το εάν μπορούν να παίξουν μαζί: “Ο Δημήτρης είναι διαφορετικός παίκτης από μένα και γι αυτό πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά μαζί και νομίζω ότι μέχρι τώρα συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Είναι ένας ομαδικός παίκτης που θέλει πάντα να κερδίζει η ομάδα. Δεν νομίζω ότι έχω πολλά να πω γι αυτόν γιατί όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Δημήτρης και τι μπορεί να κάνει μέσα στο παρκέ”.

Για τις αλλαγές στην ομάδα: “Είμαστε μια νέα ομάδα, με 10 νέους παίκτες και ακόμα είμαστε στη διαδικασία που βελτιωνόμαστε και γινόμαστε ομάδα. Ακόμα η ομάδα “χτίζεται” αφού ακόμα και τώρα έχουμε νέους παίκτες και είναι δύσκολο γιατί από τον Παναθηναϊκό όλοι περιμένουν να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι. Όλοι περιμένουν τη νίκη και δεν σκέφτονται τίποτα άλλο”.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: “Είναι πολύ καλύτερα να είσαι στον Παναθηναϊκό από το να είσαι φιλοξενούμενος στο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί είναι υπέροχοι. Μας υποστηρίζουν. Αυτό το συναίσθημα είναι υπέροχο. Όταν κοιτάς στον ουρανό και βλέπεις τα λάβαρα καταλαβαίνεις ότι είσαι μέρος κάτι το οποίο είναι σημαντικό και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ξεχωριστός”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK