ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίβιτς: “Όποιος ξενυχτάει, πληρώνει 10.000 €!”

Προφανώς θα είχαν φτάσει αρκετά στα αυτιά του, κι έτσι ο Ίλια Ίβιτς, πριν την προπόνηση της Τετάρτης, έστειλε μήνυμα στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ίβιτς: “Όποιος ξενυχτάει, πληρώνει 10.000 €!”
Προφανώς θα είχαν φτάσει αρκετά στα αυτιά του, κι έτσι ο Ίλια Ίβιτς, πριν την προπόνηση της Τετάρτης, έστειλε μήνυμα στους
παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής, αναφέρθηκε στη ζωή που κάνουν και τους τόνισε χαρακτηριστικά:
«Έχετε υπογράψει όλοι τον εσωτερικό κανονισμό και γνωρίζετε τι ακριβώς προβλέπει σε ότι αφορά το ωράριο. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που δεν πρέπει να ξεπερνάτε. Από εδώ και στο εξής όποιος παραβεί το ωράριο που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός, θα τιμωρείται, χωρίς συζήτηση, με πρόστιμο 10.000 €. Είστε επαγγελματίες και πρέπει να προσέχετε την ζωή σας. Άλλωστε ξέρετε ότι είμαστε στην τελική ευθεία του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι ο βασικός μας στόχος».

Οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν επίσης για το μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, αλλά και για το τι συνέβη στις 8 Φεβρουαρίου 1981, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Όσον αφορά στην προπόνηση, οι Ματσούκας, Παπαδόπουλος και Νε συνέχισαν τα προγράμματα ατομικής προπόνησης που ακολουθούν σε γυμναστήριο και γήπεδο. Η προπόνηση της Πέμπτης, θα γίνει στις 16:00.

Τέλος, ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της κοινωνικής του δραστηριότητας, θα συμβάλλει στην δημιουργία σποτ της ελληνικής καρδιολογικής εταιρείας, με θέμα ένα αιφνίδιο καρδιακό επεισόδιο σε αγωνιστικό χώρο και την έγκαιρη αντιμετώπισή του.

Το γύρισμα του σποτ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και σε αυτό θα συμμετάσχουν ποδοσφαιριστές και μέλη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί, πως το σποτ, δεν γίνεται για διαφημιστικούς λόγους, αλλά θα έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK