ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εξαφανίστηκε για 15 ώρες ο Μίλερ!

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του Γκερντ Μίλερ στους δρόμους του Τρέντο για 15 περίπου ώρες.

Εξαφανίστηκε για 15 ώρες ο Μίλερ!

Ο πάλαι ποτέ γκολτζής της Δυτικής Γερμανίας βρισκόταν στην ιταλική πόλη με τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, όταν κατά τις 3 το απόγευμα της Δευτέρας έφυγε από το ξενοδοχείο «Βίλα Μαντρούτσο» όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Βαυαρών.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά και γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, όταν πέρασε η ώρα και τα μέλη της Μπάγερν συνειδητοποίησαν πως ο Μίλερ δεν έχει επιστρέψει, ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία άρχισε αμέσως να τον αναζητά.

Εν τέλει, ο 65χρονος βοηθός προπονητή του βαυαρικού συλλόγου βρέθηκε στις 6 το πρωί σε πολυσύχναστο δρόμο του Τρέντο σε κατάσταση σύγχυσης, χωρίς να μπορεί να θυμηθεί πως και γιατί βρέθηκε εκεί.

Θορυβημένη από την εξαφάνιση του συζύγου της, η Ούσι Μίλερ ταξίδεψε μέχρι το Τρέντο για να παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες εντοπισμού του. Μόλις, ο Γκερντ Μίλερ βρέθηκε, οι δυο τους επέστρεψαν στο Μόναχο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK