“Επιδημία” τραυματισμών στη Γιουβέντους
Χωρίς τους βασικούς επιθετικούς της, Αμάουρι και Νταβίντ Τρεζεγκέ θα παραταχθεί η Γιουβέντους στη σαββατιάτικη (14/03) αναμέτρηση με τη Μπολόνια.
Ο Γάλλος επιθετικός υποφέρει τις τελευταίες μέρες από έντονη μυϊκή κόπωση, ενώ ο
Αμάουρι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον τετρακέφαλο.
Αμάουρι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον τετρακέφαλο.
Το “ιατρικό δελτίο”δεν τελειώνει όμως εκεί για τους μπιανκονέρι καθώς επίσης θα λείψουν ο Αλεξάντερ Μάνιγκερ με τράβηγμα στη γάμπα, ο Πάβελ Νέντβεντ που χτύπησε στα πλευρά και ο Νίκολα Λεγκροτάλιε, οοποίοςτραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο.
Οι παραπάνω απουσίες έρχονται να προστεθούν στους ήδη τραυματίες Μάουρο Καμορανέζι, Μοχαμέντ Σισόκο, Ντάριο Κνέζεβιτς, Κριστιάνο Ζανέτι και Μάρκο Μαρτσιόνι, περιορίζοντας κατά πολύ τις εναλλακτικές λύσεις του Κλαούντιο Ρανιέρι.