Μυστήριο με Πέσκο
Μετά την διάψευση περί πρότασης στον Βιλιάμ Γκαλάς, ο Παναθηναϊκός διαψεύδει και τα σενάρια που θέλουν τον Σλαβομίρ Πέσκο στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, Πολωνοί δημοσιογράφοι ανέφεραν από το πρωί της Τετάρτης πως ο συμπατριώτης τους μέσος, ο οποίος μένει ελεύθερος απότη Λεχ Πόζναν ταξίδεψε στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό την προοπτική συνεργασίας. Κάτι τέτοιο η επίσημη ΠΑΕ διέψευσε κατηγορηματικά, τονίζοντας ωστόσο πως ο 25χρονος Πολωνός βρίσκεται στη σχετική λίστα με τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό.
Αξίζει να σημειωθεί πως τον Πέσκο πρότεινε στο τριφύλλι ο Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος τον ήξερε από το πολωνικό πρωτάθλημα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις ικανότητές του στον χώρο της μεσαίας γραμμής και δη στα δεξιά.
Πρέπει να σημειωθεί πως τόσο το κινητό του ίδιου του Πέσκο, όσο και του μάνατζέρ του είναι κλειστά, αλλά ο τηλεφωνητής μιλάει στα ελληνικά!
Σύμφωνα με τα πολωνικά δημοσιεύματα, για τον 25χρονο μέσο ενδιαφερόταν έντονα και η Βόλφσμπουργκ, η οποία μάλιστα είχε συζητήσεις μαζί του, αλλά ο Πέσκο απέρριψε την προοπτική συνεργασίας, αφού δεν είχε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.
Τέλος, πρέπει να επαναληφθεί κάτι που τονίσαμε και την Τρίτη όταν βγήκαν τα σενάρια περί Γκαλάς. Αν δεν ολοκληρωθεί το θέμα τεχνικού διευθυντή και προπονητή, αλλά και η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ουδεμία μεταγραφική κίνηση θα γίνει από πλευράς Παναθηναϊκού. Τόσο ο Γκαλάς, όσο και ο Σλαβομίρ Πέσκο είναι στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο δεν έχει γίνει καμία κίνηση.