ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο, “γερό χτύπημα” τονίζει ο Μαζίνιο

Για περίπου δύο ώρες ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια του "Κλεάνθης Βικελίδης" οι παίκτες του Αρη, μετά την εντός έδρας ήττα τους από την Ξάνθη για την 26η αγωνιστική της Super League.

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο, “γερό χτύπημα” τονίζει ο Μαζίνιο
Αιτία, οι περίπου 80 φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι περίμεναν έξω από το γήπεδο για να τους αποδοκιμάσουν, μετά από μία άσχημη εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που τους απομακρύνει αρκετά από τον τελευταίο στόχο που έχει απομείνει, την είσοδο στα πλέι οφ.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο στη συνέντευξη Τύπου ήταν απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά υπογράμμισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη: “Ηταν ένα γερό χτύπημα για εμένα. Τίποτα δεν πήγε καλά, ούτε επιθετικά, ούτε αμυντικά από όσα είχαμε σχεδιάσει από την αρχή της εβδομάδας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά με τους ποδοσφαιριστές μου, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν τίποτα από αυτά στον αγωνιστικό χώρο. Ημασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και βγάλαμε δύο τρεις ευκαιρίες. Το πληρώσαμε στο δεύτερο, όταν η Ξάνθη σε μία από τις δύο ευκαιρίες που είχε μας έκανε γκολ. Δεν νομίζω ότι ο Κόκε δεν ανταποκρίθηκε σε αυτά που του είχα ζητήσει. Ούτως ή άλλως στα τελευταία παιχνίδια δεν τον χρησιμοποιώ ως σέντερ φορ περιοχής. Εχω μάθει να είμαι μαχητής. Θα εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας για την πέμπτη θέση στα τελευταία παιχνίδια”.

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, από την πλευρά του, απέφυγε να δηλώσει ευθέως εάν η Ξάνθη κυνηγά την πέμπτη θέση: “Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς και νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Είχαμε απέναντί μας μια ποιοτική ομάδα, που κυκλοφορούσε καλά την μπάλα και μας δυσκόλεψε πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλά τρεξίματα, κλείσαμε τους διαδρόμους, κάναμε ευκαιρίες και είχαμε και γκολ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK