ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο συμβόλαιο του Μπόγιαν Κρκιτς

Νέα ήθη και έθιμα στη Ρόμα των Αμερικανών πλέον ιδιοκτητών. Δεν είναι μόνον που ξοδεύει για να ισχυροποιηθεί με παίκτες ποιότητας, είναι και που ανακοινώνει επίσημα όλες τις λεπτομέρειες των συμβολαίων!

Το απίστευτο συμβόλαιο του Μπόγιαν Κρκιτς

Εν προκειμένω, στην περίπτωση του Μπόγιαν Κρκιτς, δημοσιοποίησε όλες τις λεπτομέρειες, οι οποίες αποδεικνύουν πόσο περίπλοκες μπορεί να γίνουν οι συμφωνίες μεταξύ ομάδων που διαπραγματεύονται για έναν τόσο καλό παίκτη.

Ο Ισπανός διεθνής με την Ελπίδων πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, θα λάβει 1,6 εκατομμύρια ευρώ για κάθε ένα από τα δύο χρόνια συμβολαίου, ποσό που θα διπλασιαστεί αν το 2013 η Ρόμα επιλέξει να κρατήσει τον παίκτη. Για να γίνει αυτό ωστόσο, πρέπει να καταβάλει στην Μπαρτσελόνα ποσό 28 εκατομμυρίων!

Το εκπληκτικό είναι πως η Ρόμα ανακοίνωσε μέχρι και τις ημερομηνίες στις οποίες πρέπει να κατατεθούν τα χρήματα κάθε πληρωμής στον Μπόγιαν ή τους Καταλανούς.

Από την άλλη, η “Μπάρτσα” μπορεί να πάρει πίσω τον παίκτη, αν το 2012 δώσει 17 εκατομμύρια ή, το 2013 καταθέσει στους Ιταλούς 13 εκατομμύρια ευρώ! Δεν είναι συνιδιοκτησία, όχι, αλλά τί ακριβώς είναι;

Ο Κρκιτς υπέγραψε το συμβόλαιο την Παρασκευή και ήδη ταξιδεύει προς το Μπρουνίτσο Ρισκόνε για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK