ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλαλούμ με την προπόνηση του Παναθηναϊκού, δεν προπονήθηκαν οι παίκτες (video)

Πρόβλημα λόγω χιονιού δημιουργήθηκε με την προπόνηση του Παναθηναϊκού, την τελευταία πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Στουρμ Γκρατς.

Αλαλούμ με την προπόνηση του Παναθηναϊκού, δεν προπονήθηκαν οι παίκτες (video)
Συγκεκριμένα, λόγω της χιονόπτωσης οι παίκτες του τριφυλλιού δεν προπονήθηκαν στο γήπεδο της Στουρμ για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος αλλά σε αυτό στο προπονητικό κέντρο της Γκράτσερ όπου έχει πλαστικό χλοοτάπητα και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Βέβαια, για να παρθεί αυτή η απόφαση προηγήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ του παρατηρητή της UEFA και της αποστολής του Παναθηναϊκού. Ο παρατηρητής επέμενε η προπόνηση να μη γίνει στο γήπεδο της Στουρμ σε αντίθεση με τους “πράσινους” που θεωρούσαν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Μάλιστα, ο παρατηρητής της UEFA έσβησε τα φώτα του γηπέδου (!) για να αναγκάσει την αποστολή του τριφυλλιού να αποχωρήσει.

Τελικά, μετά από διαβουλεύσεις και ένταση (ο Τεν Κάτε ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος) παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετέβησαν στο προπονητικό κέντρο της Γκράτσερ.

Το αλαλούμ συνεχίστηκε!

Ο οδηγός που μετέφερε την αποστολή του τριφυλλιού δεν βρήκε το προπονητικό κέντρο της Γκράτσερ κι έτσι το πούλμαν επέστρεψε στο γήπεδο της Στουρμ! Εκεί, όμως, τα αποδυτήρια ήταν κλειδωμένα και η προπόνηση ματαιώθηκε οριστικά. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού διερευνούν την δυνατότητα έγγραφης καταγγελίας σε βάρος της Στουρμ Γκρατς.

“Είναι απαράδεκτη αυτή η κατάσταση. Ευθύνη φέρει τόσο ο παρατηρητής όσο και η Στουρμ Γκρατς. Επί της ουσίας δεν μας άφησαν να κάνουμε προπόνηση!” , δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος από τα όσα έγιναν ο Κώστας Αντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ