ΜΠΑΣΚΕΤ

Λέει το “ναι” ο Παλάσιο

Την στιγμή που η καθυστέρηση της απάντησης του Μιλτ Παλάσιο είχε κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να αναζητούν εντονότερα παίκτη στον "άσο", υπήρξε αργά το βράδυ της Παρασκευής (22/7) επικοινωνία μεταξύ του πρώην καλαθοσφαιριστή της Καβάλας και του ατζέντη του τελευταίου, Ισίδωρο Κούνουπα, που φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα.

Λέει το “ναι” ο Παλάσιο
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τον γνωστό μάνατζερ, ο οποίος συνομίλησε με τον παίκτη για την πρόταση που του έχει κατατεθεί από τον ΠΑΟΚ, ο τελευταίος φάνηκε καταρχάς να δέχτηκε τα όσα του προσφέρει ο “Δικέφαλος”.

Βάσει των όσων αναφέρει ο κ. Κούνουπας η οριστική απάντηση του παίκτη θα δοθεί το Σάββατο (23/7) και έτσι θα λήξει αυτό το σήριαλ, όπως όλα δείχνουν με αίσιο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ