ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Βιεϊρά στα μπαράζ η Γαλλία

Ο Ρεϊμόν Ντομενέκ δεν έκανε την... έκπληξη και άφησε εκτός αποστολής, ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Ιρλανδία, τον Πατρίκ Βιεϊρά.

Χωρίς Βιεϊρά στα μπαράζ η Γαλλία
Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλλίας έκρινε πως μολονότι ο πολύπειρος μέσος έχει πάρει παιχνίδια στα πόδια του δεν είναι απόλυτο έτοιμος να επιστρέψει στο εθνικό συγκρότημα. ”
Δεν ήταν εύκολο, ποτέ δεν είναι εύκολο “, δήλωσε ο Ντομενέκ, ο οποίος αντί του τραυματία Γκαέλ Κλισί προσκάλεσε για πρώτη φορά τον 22χρονο μπακ της Λιόν, Αλί Σισοκό. Εκτός έμεινε επίσης ο Μπαφετίμπι Γκομί, αφού ο τεχνικός των “τρικολόρ” προτίμησε την ταχύτητα του Λοΐκ Ρεμί της Νις.

Η αποστολή των “τρικολόρ”

Τερματοφύλακες: Καρασό (Μπορντό), Γιορί (Λιόν), Μανταντά (Μαρσέιγ)

Αμυντικοί: Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Αλί Σισοκό (Λιόν), Εσκουντέ (Σεβίλλη), Εβρά (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φανί (Ρεν), Γκαλάς (Άρσεναλ), Σανιά (Άρσεναλ), Σκιλασί (Σεβίλλη)

Μέσοι: Ντιαμπί (Άρσεναλ), Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Λασάνα Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Γκουρκίφ (Μπορντό), Μαλουντά (Τσέλσι), Μούσα Σισοκό (Τουλούζ), Τουλαλάν (Λιόν)

Επιθετικοί: Ανελκά (Τσέλσι), Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης), Ζινιάκ (Τουλούζ), Ρεμί (Νις), Γκουβού (Λιόν), Ανρί (Μπαρτσελόνα)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK