ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσα ο Μπλάνκο

Στη 19άδα που ανακοίνωσε ο Λορένσο Σέρα Φερέρ ενόψει της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό βρίσκεται ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Μέσα ο Μπλάνκο
Στη 19άδα που ανακοίνωσε ο
Λορένσο Σέρα Φερέρ ενόψει της αναμέτρησης με το Λεβαδειακό βρίσκεται ο
Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ έκρινε πως ο Αργεντίνος επιθετικός είναι ετοιμοπόλεμος και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πολύ δύσκολα πάντως θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή. Έχασε άλλωστε αρκετές προπονήσεις εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπώρησε και ο Φερέρ δεν θέλει να ρισκάρει προτιμώντας να τον έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Πανιώνιου.

Στα του βασικού σχήματος, το 4-4-2 με τους Λυμπερόπουλο και Μαντούκα στην επίθεση λογικά θα προτιμηθεί και πάλι. Από εκεί και πέρα στο τέρμα θα είναι ο Μορέτο, στην άμυνα οι Αρουαμπαρένα, Παπασταθόπουλος, Ζεράλδο, Ράμος και στη μεσαία γραμμή οι Ενσαλίβα και Ριβάλντο. Δύο θέσεις διεκδικούν οι Μανού, Παππάς και Τόζερ.

Το πρόγραμμα αποθεραπείας τους συνεχίζουν οι Τραϊανός Δέλλας καιΠαντελής Καπετάνος. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Άκης Ζήκος και Παντελής Καφές.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μορέτο, Μάχο, Ζεράλδο, Παπασταθόπουλος, Αρουαμπαρένα, Ράμος, Λαγός, Κονέ, Παυλής, Ταχτσίδης, Μανού, Ριβάλντο, Ζούλιο Σέζαρ, Μαντούκα, Τόζερ, Ενσαλίβα, Λυμπερόπουλος, Παππάς, Μπλάνκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK