ΜΠΑΣΚΕΤ

Φέμερλινγκ: “Ο Παναθηναϊκός μου χρωστά λεφτά”

Ένας... ξεχασμένος παίκτης του Παναθηναϊκού (και του Ολυμπιακού), ο Πάτρικ Φέμερλινγκ, ισχυρίζεται ότι οι "πράσινοι" του χρωστούν λεφτά από το διάστημα που φόρεσε τη φανέλα τους (2004-06).

Φέμερλινγκ: “Ο Παναθηναϊκός μου χρωστά λεφτά”
Παρόλα αυτά, ο Γερμανός σέντερ χαρακτήρισε με ειρωνικό τρόπο ενδιαφέρουσα τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ παρά τα… παράπονα που έχει από το “τριφύλλι”, παραδέχθηκε ότι έζησε όμορφες στιγμές φορώντας τη φανέλα του.



“Ναι, μου χρωστούν επίσης λεφτά. Πριν τέσσερα χρόνια έπαιζα εκεί. Είναι ενοχλητικό αυτό, γιατί πρόκειται για μία ομάδα που έχει χρήματα. Όμως με την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι εύκολο να πάρεις αυτά τα χρήματα. Πάντως στα δύο χρόνια που ήμουν στον Παναθηναϊκό υπήρχαν και όμορφες στιγμές”.




Εν συνεχεία, χαρακτήρισε ενδιαφέρουσα τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα γιατί
“κανείς δεν ήξερε τι επιφύλασσε η επόμενη μέρα. Αν θα έρθουν τα λεφτά ή όχι”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK