ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φόβοι για νέα καθυστέρηση στην επιστροφή Ρονάλντο

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο για να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνει το παρόν σε αγώνα της ομάδας τους. Η αποθεραπεία του πηγαίνει αρκετά καλά, αλλά δεν είναι σίγουρο πως η αρχική πρόβλεψη, για την επιστροφή του, θα επιβεβαιωθεί.

Φόβοι για νέα καθυστέρηση στην επιστροφή Ρονάλντο

«Δεν θέλουμε να πιέσουμε κανέναν. Μπορείς να περιμένεις για μία ή δύο εβδομάδες ακόμα για να επιστρέψουν οι παίκτες σου στο φυσιοθεραπευτήριο. Αυτό είναι σημαντικό», δήλωσε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον Πορτογάλο επιθετικό.

O 23χρονος παίκτης των «μπέμπηδων» είχε αρχικά υπολογιστεί πως θα επιτρέψει στις αρχές Οκτωβρίου. Οι νεότερες εξελίξεις αναφέρουν πως είναι πιθανό να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας του στα μέσα Νοεμβρίου.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός συμπλήρωσε πάνω στο θέμα: « Ο Κριστιάνο έκανε τζόκινγκ όλη την εβδομάδα. Έίναι απλά τζόκινγκ. Το σχέδιο λέει να του δώσουμε ένα μήνα για την αποθεραπεία του. Κάνει αεροβική στο γυμναστήριο, έχει περάσει μία εβδομάδα και έχουμε πρόοδο. Το να είσαι νέος σε βοηθά με την αποθεραπεία. Οι γιατροί πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνη».

Την ίδια ώρα ο Ράιαν Γκιγκς μίλησε στη «Sun» και τόνισε πως επόμενος στόχος της καριέρας του είναι να πάρει τέσσερα πρωταθλήματα Αγγλίας στη σειρά, αλλά και η διατήρηση των κεκτημένων στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τέλος, ο 34χρονος Ουαλός ξεκαθάρισε πως μέσα στα σχέδια του είναι να συνεχίσει ως προπονητής, αλλά προς το παρόν δεν σκέφτεται την αποχώρηση, παρά τα όσα είχαν γνωστά στο τέλος της περασμένης περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK