Βενγκέρ: “Δεν είναι λύση οι μεταγραφές”
Η σαββατιάτικη ήττα της Άρσεναλ από την Φούλαμ με 1-0 δεν επηρέασε τον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος επικρίθηκε από τα βρετανικά ΜΜΕ για το γεγονός πως κινήθηκε πολύ συντηρητικά στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.
Ο Αλσατός τεχνικός, μια εβδομάδα πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, απέδωσε την ήττα στο κακό παιχνίδι της ομάδας ενώ επισήμανε πως δεν αποτελούν λύση οι μεταγραφές κάθε φορά που δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.
“Φυσικά είμαι απογοητευμένος, όμως όταν χάνεις έναν αγώνα η λύση δεν είναι να αγοράζεις παίκτες” τόνισε αρχικά ο προπονητής των “κανονιέρηδων” για να συνεχίσει: “Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και πρέπει να κοιτάξουμε πως θα βελτιωθούμε. Είχαμε πρόβλημα να κερδίσουμε τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια μας την περασμένη σεζόν, όμως τα κερδίζαμε και αυτό έκανε τα πράγματα ευκολότερα.”
“Είχαμε 60 λεπτά να αντιδράσουμε μετά το τέρμα της Φούλαμ άλλα δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν ξέρω γιατί. Όμως μην κάνετε συγκρίσεις με τη φετινή και την περσινή ομάδα γιατί δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Μόνο ο χρόνος θα μας δείξει αν η φετινή ομάδα είναι καλύτερη” κατέληξε ο Βενγκέρ.