ΜΠΑΣΚΕΤ

Περπέρογλου: “Χάρη στον κόσμο, θα πάρουμε τις νίκες που θέλουμε”

Οι μάχες με τη Σιένα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα πλησιάζουν και ο Στράτος Περπέρογλου, αφού έκανε μια... αναδρομή στο Top-16, έγραψε στο προσωπικό blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, για τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση για το Final-4.

Περπέρογλου: “Χάρη στον κόσμο, θα πάρουμε τις νίκες που θέλουμε”

Πλέον είμαστε ακριβώς εκεί που θέλαμε. Η Σιένα είναι η νέα πρόκληση για μας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια σειρά σκληρών αγώνων. Δεν θα είναι εύκολο “, σημείωσε αρχικά ο φόργουορντ του “τριφυλλιού” και συμπλήρωσε ότι ”
οι παίκτες-κλειδιά της Σιένα είναι οι ΜακΙντάιρ και Στόουνρουκ. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, επειδή πρόκειται για μια ομάδα που αρέσκεται να τρέχει και να παίζει στο ανοικτό γήπεδο “.

Ο Παναθηναϊκός, χάρη στις πέντε νίκες του στο Top-16, εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο, κατακτώντας το πλεονέκτημα έδρας. Κατά τον Περπέρογλου, ” καθοριστική ήταν η νίκη μας στη Μάλαγα. Πήραμε τη νίκη που χρειαζόμασταν, αλλά ωφεληθήκαμε και ψυχολογικά. Μετά από εκείνο το ματς, θεωρώ ότι παίξαμε καλύτερo μπάσκετ “.

Πλέον, για να προκριθεί στο Final-4, καλείται να αφήσει εκτός τους πρωταθλητές Ιταλίας. Όπως δήλωσε ο διεθνής φόργουορντ ” θα πάρουμε τις νίκες που θέλουμε με βοήθεια το κόσμου και τα τραγούδια του. Είναι πολύ πιο εύκολο να παίζεις μπροστά σε 20.000 φιλάθλους που είναι στο πλευρό σου“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK