ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καπέλο: “Μόνο το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό”

Ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς εκτός από εκείνον του τελικού σκορ έμεινε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Φάμπιο Καπέλο.

Καπέλο: “Μόνο το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό”

“Μόνο το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό. Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις για γκολ. Πιέσαμε και κάναμε καλό παιχνίδι. Οι ΗΠΑ έκαναν ένα σουτ και σκόραραν. Βρισκόμαστε σε καλή περίοδο ως ομάδα και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι”, επεσήμανε ο Ιταλός προπονητής.

Παράλληλα, οΚαπέλο ανέφερε πως ο Κινγκ δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Αλγερία, καθώς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό, ενώ εκτιμά πως ο κεντρικός αμυντικός θα είναι έτοιμος για το ματς με την Σλοβενία.

Τζέραρντ: “Στηρίζουμε τον Γκριν”

Τη συμπαράστασή του στον τερματοφύλακα της ομάδας, Ρόμπερτ Γκριν, από του οποίου το λάθος προήλθε το γκολ των Αμερικανών, εξέφρασε ο αρχηγός των “λιονταριών”, Στίβεν Τζέραρντ.

“Ήταν μία από τις περίεργες στιγμές του ποδοσφαίρου, δεν νομίζω πως μπορείς να ασκήσεις κριτική στον τερματοφύλακα. Άλλωστε όλοι λένε ότι η μπάλα που παίζουμε είναι περίεργη.

Ο Ρόμπερτ θα μάθει από αυτό και ίσως να κάνει μια σημαντική απόκρουση που θα μας δώσει την νίκη σε ένα άλλο ματς. Τον στηρίζουμε. Ήταν ένα μικρό σοκ και μας πήρε λίγο χρόνο να το ξεπεράσουμε”, τόνισε ο άσος της Λίβερπουλ.

Και προσέθεσε: “Ήταν ένα δύσκολο ματς. Το σημαντικό στην πρεμιέρα είναι να μην χάσεις. Φυσικά θέλαμε να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς δεχτήκαμε αυτό το γκολ. Στόχος τώρα είναι οι 7 βαθμοί”.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των ΗΠΑ, Μπομπ Μπράντλεϊ δήλωσε για το παιχνίδι:

“Στο πρώτο παιχνίδι θέλεις απλά να πάρεις κάτι, αλλά όταν τόσο νωρίς βρίσκεσαι πίσω σκορ τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά νομίζω αντιδράσαμε σωστά.

Μετά το γκολ που πετύχαμε αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και να έχουμε αυτοπεποίθηση. Ήταν ένα γρήγορο και δύσκολο ματς και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι πως το μπόρεσε το κέντρο μας να ανταγωνιστεί αυτό της Αγγλίας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK