ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρέλαση ονομάτων από Πορτογαλία

Οι Πορτογάλοι συνεχίζουν την παράθεση ονομάτων όσον αφορά σε πιθανούς στόχους του Παναθηναϊκού.

Παρέλαση ονομάτων από Πορτογαλία
Οι Πορτογάλοι συνεχίζουν την παράθεση ονομάτων όσον αφορά σε πιθανούς στόχους του Παναθηναϊκού. Από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η έλευση του Ζοσέ Πεσέιρο στην ομάδα, έχουν παρελάσει από τα ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν… τρεις πληρέστατες ομάδες.

Η ουσία είναι πως ο Γιάσμινκο Βέλιτς και το επιτελείο του δουλεύουν εντατικά σε περιπτώσεις που έχουν… τρέξει χιλιόμετρα, με την πιθανότητα έστω μίας ανακοίνωσης να είναι αυξημένη την τρέχουσα εβδομάδα. Περισσότερα θα διαφανούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.

* Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι καθήκοντα Ιατρού Ομάδας αναλαμβάνει ο κ. Παπαθέου Γιώργος.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Βησσαράκης θα εξακολουθεί να έχει την ιατρική επίβλεψη της ομάδας αλλά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων ο Γιώργος Παπαθέου θα έχει πιο ενεργή εμπλοκή στην ομάδα. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στη Χαλκηδόνα, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο Ναυτικό Νοσοκομείο.

* Δημοσιεύματα ήθελαν τον Λουκά Βύντρα να έχει δεχτεί πρόταση από γερμανική ομάδα αλλά προς τον παρόν δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ