ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… φάκελος του Βαλβέρδε

Στις αρχές Απριλίου θα παραδώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε το... φάκελο με τις εισηγήσεις του για τα θέματα που "καίνε" τον Ολυμπιακό.

Ο… φάκελος του Βαλβέρδε
Η ενίσχυση της ομάδας, με προσθήκες παικτών που μπορούν να κάνουν την διαφορά, αλλά και το τι μέλει γενέσθαι με τα οκτώ συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι είναι τα θέματα που θα… πέσουν στο τραπέζι. Όλα αυτά βέβαια δεν θα συζητηθούν τις επόμενες μέρες αλλά στο πρώτο δεκαήμερο του άλλου μήνα, από την στιγμή που ο πρόεδρος της πειραϊκής ομάδας από το βράδυ της Παρασκευής βρίσκεται στην Αμερική και θα επιστρέψει στις 2 Απριλίου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στο διάστημα της απουσίας του “παγώνουν” τα θέματα. Η εντολή του Κόκκαλη προς τους συνεργάτες του και φυσικά στον Βαλβέρδε έχει να κάνει με το σχεδιασμό που θα αρχίζει να εφαρμόζεται τον άλλο μήνα.

Πρώτα βέβαια θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Βαλβέρδε και την ανανέωση του συμβολαίου του. Στην πειραϊκή ομάδα και την Παρασκευή έλεγαν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, το κλίμα είναι θετικό για τον Ισπανό και όλα δείχνουν ότι το σίριαλ θα έχει ευτυχισμένο τέλος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Βαλβέρδε δεν θέλησε στην προπόνηση της Παρασκευής να μιλήσεις στους παίκτες του τόσο για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης όσο και για τον αγώνα που ακολουθεί, αυτόν με τον Πανιώνιο, την Κυριακή, στη Νέα Σμύρνη. Ο Ισπανός έχει βρει τους αντικαταστάτες των τιμωρημένων Λέτο και Ντιόγκο στα πρόσωπα των Τζόρτζεβιτς και Ντάρμπισαϊρ. Το μοναδικό ερωτηματικό για το σχήμα που θα παρατάξει έχει να κάνει με την θέση του αριστερού μπακ, όπου οι μνηστήρες είναι οι Ντομί και Λεονάρντο.

Οι τραυματίες Αντζας και Γκαλίτσιος δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά θα είναι έτοιμοι για το επόμενο ματς, αυτό με τον Λεβαδειακό αφού η αποθεραπεία τους πάει πολύ καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK