ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ετοιμάζει βαλίτσες για Άρη ο Μπακασέτας

Στα αποδυτήρια του Αστέρα βρέθηκε για τελευταία φορά το πρωί της Τετάρτης (15/01) ο Τάσος Μπακασέτας.

Ετοιμάζει βαλίτσες για Άρη ο Μπακασέτας

Ο νεαρός επιθετικός αποχαιρέτισε συμπαίκτες και φίλους, μάζεψε τα πράγματα του και αναχώρησε με τελικό προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο Μπακασέτας ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη προκειμένου να αγωνιστεί στην ομάδα που προπονεί ο Σούλης Παπαδόπουλος για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο Αστέρας Τρίπολης έδωσε τη συγκατάθεση του ώστε ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τη φανέλα του Άρη ως δανεικός για έξι μήνες.

Η απόφαση του Μπακασέτα να φύγει δεν ήταν εύκολη, καθώς πήρε ένα μεγάλο ρίσκο πηγαίνοντας στην τελευταία ομάδα του πρωταθλήματος στην οποία μάλιστα υπάρχουν επιθετικοί όπως ο Αγκάνθο και ο Μανιάς, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να παίξει βασικός.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπακασέτας φεύγει δανεικός. Τη σεζόν 2010-2011 είχε πάει για 6 μήνες στο Θρασύβουλο όπου έπαιξε 11 ματς και σκόραρε 1 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK