Π.Αγγελόπουλος: “Θα είμαστε δίπλα σας”
Χωρίς εννιά παίκτες, αλλά με πολύ όρεξη ξεκίνησε η νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έπιασαν δουλειά το πρωί της Δευτέρας στο βοηθητικό του ΣΕΦ όπου και θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις ως την 5η Σεπτεμβρίου, παράλληλα με τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.
“Όλα τα προβλήματά σας είναι λυμένα και ότι πρόβλημα δημιουργηθεί η ομάδα θα είναι δίπλα σας για να υπάρξει άμεση λύση. Το μόνο που πρέπει να σκέφτεστε εσείς είναι το μπάσκετ. Καλή χρονιά σ όλους και πάνω απ όλα υγεία” , τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Παναγιώτης Γιαννάκης από τη μεριά του τόνισε: “Δυο πράγματα περιμένουμε από σας. Σκληρή δουλειά στο παρκέ και σεβασμό στους συμπαίκτες σας. Είστε όλοι ταλαντούχοι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε και καλή ομάδα”.
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις ως τις 5 Σεπτεμβρίου με μοναδικό ρεπό το Σάββατο, 30 Αυγούστου. Στις 6 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με την παρουσία και των έξι Ελλήνων διεθνών (Παπαλουκάς, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Πρίντεζης, Σχορτσανίτης και Πελεκάνος) οι οποίοι θα περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις πριν την αναχώρηση της ομάδας.
Νέα πρόσωπα στις προπονήσεις των “ερυθρόλευκων” και οι φυσιοθεραπευτές Μάριος Τσαγκαράς, Παναγιώτης Μπαλατσός, αλλά και ο γιατρός Κώστας Χατζούλης που πήρε τη θέση του Χρήστου Βάσσου.