ΣΠΟΡ

Ανανέωσαν Κομπαγιάσι-Πέρες

Στο δυναμικό της Sauber θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν το δίδυμο Καμούι Κομπαγιάσι-Σέρχιο Πέρες.

Ανανέωσαν Κομπαγιάσι-Πέρες

Οι άνθρωποι της ελβετικής ομάδας έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των δύο πιλότων, με αποτέλεσμα να κινηθούν για την ανανέωση της συνεργασίας μαζί τους.

“Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους οδηγούς μας. Ο Καμούι (σ.σ. Κομπαγιάσι) έχει ωριμάσει πολύ. Αν και είναι μόλις η δεύτερη χρονιά του στην F1 έχει αρχίσει να αναλαμβάνει τις ευθύνες, που φυσιολογικά πέφτουν στον πιο έμπειρο οδηγό της ομάδας. Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτόν τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο προσωπικό επίπεδο. Είχαμε την επιλογή να δουλέψουμε μαζί του το 2012 και δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι θα την ενεργοποιούσαμε. Ο Σέρχιο (σ.σ. Πέρες) έχει πετύχει περισσότερα απ’ όσα θα περίμενε κανείς από έναν ρούκι. Από τον πρώτο κιόλας αγώνα έδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει γρήγορα και σταθερά. Μετά το ατύχημα στο Μονακό έδειξε ότι μπορεί να χειριστεί και πιο δύσκολες καταστάσεις. Δικαιωθήκαμε για το ρίσκο μας να υπογράψουμε συμβόλαιο για αρκετό καιρό με έναν ρούκι”, δήλωσε ο ιδρυτής και πρόεδρος της ομάδας Πέτερ Σάουμπερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιάπωνας και ο Μεξικανός πιλότος έχουν φέρει την Sauber στην 6η θέση του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK