Η ανακοίνωση της ανανέωσης του Διαμαντίδη
Με την φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΚΑΕ.
Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
“Τρία ακόμη χρόνια αρχηγός του Παναθηναϊκού θα είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο Έλληνας γκαρντ συμφώνησε με τους “πράσινους” για ανανέωση του συμβολαίου του για την επόμενη τριετία. Ο Διαμαντίδης φορά τη φανέλα με το νούμερο 13 από το 2004, όταν και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Από τότε έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Ελλάδας, πέντε κύπελλα Ελλάδας και δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα”.
Το νέο τριετές συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ με τους πρωταθλητές Ελλάδας θα του αποφέρει κάτι λιγότερο από 6 εκατομμύρια ευρώ. Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Διαμαντίδη σειρά παίρνουν οι υπόλοιποι παίκτες. Ο Βασίλης Σπανούλης είναι μεταξύ αυτών, αλλά όπως έγραψε το contra.gr έχει ήδη πει το “ναι” στην πρόταση που του κατατέθηκε τις προηγούμενες ημέρες.