Ανάλυση από Λεμονή. Ο Πλατινί στο Καραϊσκάκη
Στην ανάλυση του αγώνα με τον Άρη, αλλά και το τι πρέπει να προσέξουν στη συνέχεια, προχώρησε ο Τάκης Λεμονής, πριν την προπόνηση της Τετάρτης. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, εξήγησε στους ποδοσφαιριστές, αυτά που δεν του άρεσαν, κι αυτά που του άρεσαν, κόντρα στο συγκρότημα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά για μία ακόμη φορά, στο τι θα πρέπει να προσέξουν για το μέλλον.
«Ξεκινήσαμε, με το παιχνίδι του Αρη, έναν κύκλο αγώνων οι οποίοι όπως σας είχα πει θα κρίνουν τα πάντα γι’ αυτή τη σεζόν και οπωσδήποτε κάναμε σε αυτό μια πολύ σημαντική νίκη, όμως θα πρέπει να δούμε και τα πράγματα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει καλύτερα. Ουσιαστικά σπαταλήσαμε το πρώτο ημίχρονο, έχοντας πολύ βιαστικές επιλογές στο πρώτο κομμάτι του και αυτό το στοιχείο το βελτιώσαμε πάρα πολύ στην επανάληψη. Θα δούμε πάρα πολύ χαρακτηριστικά σημεία αυτού του παιχνιδιού, τα οποία αφορούν και στην κυκλοφορία της μπάλας, καθώς και για το διάστημα μετά το γκολ, οπότε και δημιουργήθηκαν οι χώροι που θέλουμε, αλλά δεν κατορθώσαμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσουμε το ματς.
Τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσέλσι θα παρακολουθήσει ο Μισέλ Πλατινί! Η διοίκηση του Ολυμπιακού με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί: «
Μια ιδιαίτερα τιμητική, για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, επιστολή έλαβε από τη UEFA ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κ. Σωκράτης Κόκκαλης. Σε αυτήν αναφέρεται, ότι Πρόεδρος της UEFA κ. Μισέλ Πλατινί και ο Αντιπρόεδρος της κ. Μάριος Λευκαρίτης, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΤΣΕΛΣΙ που θα γίνει στις 19/2/08 και ώρα 21:45, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Champions League».
Θα δώσουμε, στις προπονήσεις, πολύ βάρος σε αυτά τα στοιχεία, έχοντας στο μυαλό μας ότι η καλή πάσα και η καλή τοποθέτηση αποτελούν βασικά στοιχεία του παιχνιδιού μας. Θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά και κυρίως γιατί στο δεύτερο ημίχρονο κατορθώσαμε να αποβάλλουμε τη νευρικότητα που είχαμε και να πλησιάσουμε τα στάνταρ που θέλουμε. Θα επαναλάβω για ακόμα μια φορά, ότι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προπονηθείτε σωστά, να προσέξετε τη ζωή σας και να περιμένετε πως και πως το κάθε παιχνίδι που έρχεται».
Κατά τα άλλα, στην προπόνηση που άρχισε στις 13:00, θεραπεία έκαναν ο Μπελούτσι και ο Λούα Λούα. Για τον πρώτο μάλιστα, υπάρχει… ανακούφιση, αφού ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα κι έτσι, σύντομα θα είναι στη διάθεση του Λεμονή και πάλι. Η προετοιμασία για το ματς με την Καλαμαριά, θα συνεχιστεί την Πέμπτη, με την προπόνηση να αρχίζει στις 15:00. Αξίζει να σημειωθεί, πως πλην των Λούα Λούα, Μπελούτσι, από το ματς της Θεσσαλονίκης θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Γκαλέτι.
Τα «ερυθρόλευκα»
* Το πρώτο τους ματς, με αντίπαλο την Ίντερ Μιλάνου, δίνουν την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» της ομάδας νέων.
* Εισιτήρια για το ματς με την Τσέλσι… μοιράζει ο Ζούλιο Σέζαρ. Πέντε τυχεροί, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Φοβερό και το μήνυμα που του έχει αφήσει ένας φίλος του Ολυμπιακού, για να… προσέχει τα λάθη του!
* Για το ματς με την Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν και οπαδοί του Ολυμπιακού.