ΣΠΟΡ

Εγκαινίασε με νίκη τη νέα ρακέτα του ο Φέντερερ

Ο Ρότζερ Φέντερερ καλείται να ξεπεράσει το σοκ του πρόωρου αποκλεισμού στο εφετινό Γουίμπλεντον, αρχής γενομένης από το τουρνουά του Αμβούργου. Σε πρώτη φάση επικράτησε 2-1 σετ του Ντάνιελ Μπραντς.

Εγκαινίασε με νίκη τη νέα ρακέτα του ο Φέντερερ

Ο Ντάνιελ Μπραντς αγωνιζόταν στην πατρίδα του και την Τετάρτη έκλεισε τα 26 του, όμως, ο Ρότζερ Φέντερερ, που στο μεταξύ υποχώρησε στο Νο5 της κατάταξης, δεν ήταν διατεθειμένος να κάνει δώρο γενεθλίων.

Κρατώντας ανά χείρας τη νέα του ρακέτα, ο Ελβετός υπεραθλητής νίκησε 2-1 σετ (3-6, 6-3, 6-2) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Τσέχο, Γιαν Χάγιεκ.

Ο Ρότζερ Φέντερερ είχε να αγωνιστεί στο τουρνουά του Αμβούργου από το 2008, καθώς παραδοσιακά ξεκουραζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά από νίκη ή πορεία μέχρι τον τελικό του Γουίμπλεντον.

Εν προκειμένω, πάντως, αποκλείστηκε πρόωρα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει γρήγορα στη δράση, προκειμένου να λάβει μέρος σε μία διοργάνωση που έχει κατακτήσει τέσσερις φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK