Ο Λεβαντόφσκι έκανε τον Αγ.Βασίλη με καθυστέρηση…
Όλα έδειχναν ότι το ποδαρικό για την Μπάγερν στο 2017 θα ήταν με το αριστερό, ωστόσο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε διαφορετική άποψη.
Οι πρωταθλητές βρίσκονταν στο 1-1, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ και ο Λεβαντόφσκι ήταν αυτό που έδωσε τη λύση στο 91′, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη.
Ο Πολωνός ήταν αυτός μάλιστα που είχε φέρει το ματς στα ίσα στο 35′, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα από το 4′ χάρις σε τέρμα του Χάμπερερ.
Οι συνθέσεις:
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ: Σβόλοβ, Στέντζελ (83′ Κίμπλερ), Τορεχόν, Γκούλντε, Γκίντερ, Φίλιπ, Φραντς, Χέφλερ, Γκρίφο, Χάμπερερ (80′ Μπουλούτ), Νίντερλεχνερ (70′ Πέτερσεν)
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα (71′ Μπερνάτ), Αλόνσο, Βιδάλ (55′ Κίμιχ), Ρόμπεν, Μίλερ, Κόστα (71′ Ριμπερί), Λεβαντόβσκι
H 17H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Παρασκευή
Φράιμπουργκ – Μπάγερν 1-2 (4′ Χάμπερερ / 35′, 90+1′ Λεβαντόβσκι)
Σάββατο
Σάλκε – Ίνγκολστατ (16:30)
Βόλφσμπουργκ – Αμβούργο
Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ
Βέρντερ – Ντόρτμουντ
Ντάρμστατ – Γκλάντμπαχ
Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:30)
Κυριακή
Λεβερκούζεν – Χέρτα (16:30)
Μάιντς – Κολωνία (18:30)