ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέες συλλήψεις στελεχών της Φενέρμπαχτσε

Οι Τούρκοι δεν αστειεύονται και το έχουν δείξει αυτό, από τη στιγμή που ξεκίνησαν την προσπάθεια για να καθαρίσουν το ποδόσφαιρό τους. Σε αντιδιαστολή με ό, τι συμβαίνει στη χώρα μας, έριξαν και άλλους ανθρώπους για τους οποίους έχουν στοιχεία στη φυλακή, άσχετα απ' το αν προέρχονται από την πρωταθλήτρια ομάδα.

Νέες συλλήψεις στελεχών της Φενέρμπαχτσε

Η αστυνομία συνέλαβε τον Μουράτ Οζαϊντινλί (φωτογραφία), μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Φενέρμπαχτσε, μαζί με έναν ακόμη επίσημο, όπως ενημέρωσε σήμερα. Έγιναν, μάλιστα, και άλλες συλλήψεις, από στελέχη της Μπουγιουκσεχίρ, όπως και ενός παράγοντα της Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Όλες αυτές οι εξελίξεις έρχονται σε πλήρη συμφωνία με τη δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν που φιλοξενεί η “Χουριέτ”. Ο Τούρκος πρωθυπουργός ανέφερε: « Εκλαμβάνω όλες αυτές τις κινήσεις ως μία διαδικασία προς τον εξαγνισμό».

Στη φυλακή εξακολουθεί και βρίσκεται ο Αζί Γιλντιρίμ, ο πανίσχυρος μέχρι πρότινος πρόεδρος της Φενέρ, η οποία κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο της και να υποβιβαστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK