To Contra.gr στο OAKA
Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικούμεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λοκομοτίβ Μπελογκόριετο contra.gr βρίσκεται ήδη για εσάς στο ΟΑΚΑ και σας μεταδίδει όλα τα παραλειπόμενα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο...
Αυξημένη η αστυνομική δύναμη εκτός γηπέδου και αρκετοί οι έλεγχοι για την είσοδο στον χώρο σε σχέση με τα χθεσινά ανύπαρκτα σχεδόν μέτρα.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν έρθει από νωρίς σήμερα στο γήπεδο. Μία ώρα πριν την έναρξη του τελικού η εξέδρα με τους οργανωμένους είναι σχεδόν γεμάτη.
Περιμένοντας υπομονετικά το τέλος του μικρού τελικού μεταξύ Αλμέρια και Κούνεο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, οι “πράσινοι” οπαδοί λένε κανένα σύνθημα της ομάδας, κάνοντας…πρόβα για την μεγάλη μάχη που θα ακολουθήσει.
Στο μικρό τελικό της διοργάνωσης η Κούνεο νίκησε 3-1 (18-25, 25-22, 25-18, 25-18) την Αλμερία και κατέλαβε την τρίτη θέση.
Λίγοι αλλά αρκετά…φασαριόζοι οι φίλοι της Αλμέρια. Με καραμούζες και τύμπανα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.
Μετά τη λήξη του μικρού τελικού, που βρήκε νικήτρια την Κούνεο με 3-1 σετ επί της Αλμέρια, όλοι οι οπαδοί που ήταν στο γήπεδο, ανεξαρτήτως χρώματος, χειροκρότησαν τους παίκτες των δύο ομάδων και αυτοί τους το ανταπέδωσαν.
Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στην ομάδα της Κούνεο έγινε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μικρού τελικού.
Μισή ακριβώς ώρα πριν την έναρξη του τελικού έκαναν την εμφάνιση τους στο γήπεδο οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι όπως ήταν αναμενόμενο, έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής.
Σείστηκε το γήπεδο από τις αποδοκιμασίες όταν πέντε λεπτά αργότερα, μπήκαν για προθέρμανση οι παίκτες της Λοκομοτίβ.
Λίγα λεπτά πριν την έναρξη μαζεύτηκαν και οι περίπου 50 φίλοι της Λοκομοτίβ.
Καμιά 10αριά βεγγαλικά και 1-2 καπνογόνα άναψαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά την παρουσίαση των διαιτητών αλλά τα έσβησαν γρήγορα.
Με περίπου 10.000 οπαδούς στις εξέδρες ξεκινάει ο τελικός.
Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει το ματς, αφού έπεσε ο γενικός διακόπτης στο ΟΑΚΑ και το φως από τις γεννήτριες δεν είναι αρκετό.
Μετά από περίπου 10 λεπτά το πρόβλημα λύθηκε και οι παίκτες έχουν πάρει θέσεις για το πρώτο σερβίς.
Μετά τη λήξη του τελικού το γήπεδο άδειασε γρήγορα, με μόνο ελάχιστους οπαδούς των ¨πρασίνων” να μένουν για την απονομή. Στο φινάλε του αγώνα πάντως φώναξαν ρυθμικά το όνομα της ομάδας τους και χειροκρότησαν τους παίκτες.