Ελπίδες για Κονσεϊσάο, ανησυχία για Λίνο
Δέκα μέρες πριν από το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα και τα νεώτερα είναι πως υπάρχουν αρκετές ελπίδες συμμετοχής του έμπειρου Σέρζιο Κονσεϊσάο, αλλά και ανησυχία για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς ο Μασιέλ Λίνο.
Ο Κονσεϊσάο συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης, μετά από 20 μέρες αποχής, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από το ιατρικό τιμ, λόγω του χρόνιου προβλήματος που έχει στους προσαγωγούς και εάν δεν νιώσει πάλι ενοχλήσεις θα είναι “ετοιμοπόλεμος” στο τοπικό ντέρμπι, αφού υπάρχει αρκετός χρόνος για να καλύψει το χαμένο έδαφος.
Ο Μασιέλ Λίνο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και για τρίτη μέρα δεν προπονήθηκε καθόλου. Επειδή έχει ευπάθεια στους κοιλιακούς προκαλεί ανησυχία η περίπτωσή του, ενώ η παρουσία του στο ντέρμπι με τον Άρη κρίνεται απαραίτητη.
Την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας ο Αντελίνο Βιερίνια, αφού τελειώνει και το πρόγραμμα ξεκούρασης που ακολουθεί. Ο Φερνάντο Σάντος δυσκολεύεται να διορθώσει πολλά πράγματα στις προπονήσεις, αφού λείπουν οι διεθνείς Χαλκιάς, Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς που αποτελούν τον κορμό της ομάδας, ο Κουτσιανικούλης, αλλά και οι Παπάζογλου και Κουτζαβασίλης που είναι στην Εθνική Ελπίδων.
Παρελθόν ο Βερόν τον Ιανουάριο
Ο Ματίας Βερόν εκτός συγκλονιστικού απρόοπρου θα αποτελέσει παρελθόν τον Ιανουάριο από τον ΠΑΟΚ, αρκεί να βρεθεί η χρυσή τομή στην λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου του (έχει για άλλο 1,5 χρόνο με 400.000 ευρώ αποδοχές ετησίως). Στον προγραμματισμό προβλεπόταν και η αποχώρηση του Τζο Μπιζέρα αλλά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του για λόγους ηθικής τάξεως πιθανότατα θα μείνει.