ΣΠΟΡ

Ατομικό για τέσσερις, ενσωματώνεται ο Κατσουράνης

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος την Τρίτη, για τα παιχνίδι με το Ισραήλ το Σάββατο.

Ατομικό για τέσσερις, ενσωματώνεται ο Κατσουράνης

Οι Πατσατζόγλου, Μόρας, Κυργιάκος και Καραγκούνης γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας την Τετάρτη.

“Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, όλοι δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας όταν αγωνιζόμαστε στην Εθνική ομάδα”, ήταν αρχικάτα λόγια του Άγγελου Μπασινά σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ αναφορικά με το μειωμένο χρόνο συμμετοχής του με την φανέλα της Πόρτσμουθ, επεσήμανε: “Είναι επιλογή του προπονητή”. Για την επιλογή της ΕΠΟ να γίνει το ματς στο Παγκρήτιο, είπε: “Εμείς το θέλαμε να πάμε σ΄ αυτό το γήπεδο, καθώς ο κόσμος είναι αρκετά θερμός εκεί. Το ματς του Τελ Αβίβ θα κριθεί στις λεπτομέρειες”. Τέλος, για το αν σε περίπτωση νίκης στο πρώτο παιχνίδι με τους Ισραηλινούς, η υπόθεση πρόκριση θα έχει κριθεί, απάντησε: “Απλά θα έχουμε πάρει τους τρεις βαθμούς”.

Ο Βαγγέλης Μόρας από την πλευρά του τόνισε: “Είναι μια σημαντική διοργάνωση στην οποία όλοι θέλουμε να παίξουμε, ο καθένας μας πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω για την εθνική ομάδα. Θα είμαστε ικανοποιημένοι με τους 4 βαθμούς στα δύο ματς με Ισραήλ, όμως πάμε με θετική σκέψη για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και στο μυαλό μου το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς είναι η νίκη. Η εθνική είναι στην πρώτη θέση του ομίλου και αξίζει που βρίσκεται εκεί”.

Τέλος ο Κώστας Χαλκιάς υποστήριξε: “Αυτό που χαρακτηρίζει την εθνική είναι η ομαδικότητα κι ελπίζω να πάρουμε κάτι θετικό το Σάββατο. Είμαστε πρώτοι και στόχος μας είναι όχι απλά να παραμείνουμε αλλά να διευρύνουμε την διαφορά μας. Να έχουμε την στήριξη όλων και τώρα και πάντα. Θα είναι θετικό για όλους, για μας, για τον κόσμο, να πάει η εθνική στο Παγκόσμιο Κύπελλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK