ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έμειναν στο μηδέν Αστέρας και Πλατανιάς

Στον απόηχο της κλήρωσης με τη Ραπίντ Βιέννης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ με τον Πλατανιά.

Έμειναν στο μηδέν Αστέρας και Πλατανιάς

Η πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων με την αυστριακή ομάδα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν δημιούργησε παρά ελάχιστες ευκαιρίες. Αναλόγως, βέβαια, έπραξε και ο Πλατανιάς.

Ο αρκαδικός σύλλογος απείλησε με τους Χουάν Κάφα (άστοχο σουτ στο 4′), Φερνάντο Ουσέρο (άστοχο μακρινό σουτ στο 32′), Χρήστο Λισγάρα (κεφαλιά στο 48′) και Τζερόνιμο Μπαράλες (πλασέ στο 77′), ενώ οι “ερυθρόλευκοι” με το πλασέ του νεοαποκτηθέντα Νταβίντ Τόρες στο 7ο λεπτό.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Λισγάρας, Κουρμπέλης, Ζαραδούκας, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Χουάνμα.

Στον πάγκο: Πιπίνης, Σέτι, Μουνάφο, Μπαράλες, Ρούσσης, Γογωνάς, Μπακασέτας, Βελισσάρης, Γκαϊδατζής, Γεωργακόπουλος.

Πλατανιάς: Γεωργαλλίδης, Ράφαελ, Ιντζίδης, Φερνάντες, Θέρα, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς, Γουνδουλάκης, Μοράλ, Τόρες.

Στον πάγκο: Ζέλουντοκ, Δημήτρης, Γιακουμάκης (επιθετικός), Ζουμπουλάκης, Γιακουμάκης (αμυντικός), Ντεντάκης, Μαρτσάκης, Τόλερ, Τσοντάκης, Τσικουδάκης, Σούκιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ