ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλβέρδε: “Άλλο πράγμα η Ευρώπη”

Στα τεράστια αμυντικά κενά στάθηκε, όπως ήταν άλλωστε φυσιολογικό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την ήττα 4-5 από τη Χερενφέιν. Παράλληλα, δεν έκρυψε τη διαπίστωση πως άλλη είναι η κατάσταση στην Ελλάδα κι άλλο στην Ευρώπη.

Βαλβέρδε: “Άλλο πράγμα η Ευρώπη”

Ήταν σίγουρα ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα, όμως από κει και πέρα, εμείς δώσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο και αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζουμε. Όπως συνέβη και στα προηγούμενα παιχνίδια μας, μέχρι το 60′ πήγαμε καλά, αλλά μετά κουραστήκαμε και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Έχουμε κάνει καλή δουλειά στην προετοιμασία. Είναι φυσιολογικό να ξεμένουμε από δυνάμεις όμως“, ανέφερε σχετικά με το παιχνίδι ο Ισπανός προπονητής για να τονίσει με νόημα:

« Αν κάτι καταλάβαμε από τα φιλικά που έχουμε δώσει, είναι ότι στην Ευρώπη τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Έχουμε πολλές δυσκολίες και πρέπει να δουλέψουμε πολύ ακόμη για να βελτιωθούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι όταν πρέπει. Τώρα, στα επόμενα παιχνίδια, θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα ενόψει της νέας χρονιάς“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK