Στα 40.000.000 ευρώ η ρήτρα του Ντι Μαρία
Ο Άνχελ Ντι Μαρία κάνει μία εξαιρετική χρονιά με τη φανέλα της Μπενφίκα. Ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και οι Λουζιτανοί φρόντισαν να διασφαλίσουν το μέλλον τους όσον αφορά μία μελλοντική πώληση του πρώην παίκτη της Ροζάριο Σεντράλ.
Μία από τις ομάδες που έχουν κινηθεί για την αγορά του 21χρονου παίκτη είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος οι “πολίτες” ρώτησαν τη διοίκηση των “αετών” για το ποσό που πρέπει να πληρώσουν ώστε να αποκτήσουν τον Ντι Μαρία. Η απάντηση που έλαβαν είναι 40.000.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να υπάρξει επίσημη αντίδραση από την πλευρά τους.
Ο Ντι Μαρία είναι, μαζί με τον Όσκαρ Καρντόζο, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ομάδας του Ζόρζε Ζέσους σε Πορτογαλία και Ευρώπη. Το όνομα του βρίσκεται ψηλά στη λίστα μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων και η μάχη για την απόκτηση του αναμένεται να ανάψει το ερχόμενο καλοκαίρι.