ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επανέρχεται για Σκόκο

Ο Παναθηναϊκός επανήλθε δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του Νάτσο Σκόκο και ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ μετά από το διοικητικό συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης.

Επανέρχεται για Σκόκο
Η προηγούμενη διοίκηση, όπως είχαμε αποκαλύψει εδώ και καιρό, είχε δουλέψει την υπόθεση του Αργεντινού άσου και, σύμφωνα με πληροφορίες, η νυν διοίκηση θαεπιδιώξει να τονντύσει στα πράσινα. Άλλωστε όποιος κι αν ανέλθει στην προεδρία θα ήθελε να συνδυάσει την παρουσία του με την ολοκλήρωση
μιας δυνατής μεταγραφής.



Σε πρώτη φάση πάντως ο Παναθηναϊκός είναι να διατεθειμένος να προσφέρει
περισσότερα έμψυχα ανταλλάγματα παρά οικονομικά. Τα ονόματα που, όπως πάντα, παίζουν είναι των Μάντζιου, Κλέιτον, Μελίσση και Δάρλα. Πλεονέκτημα για τον Παναθηναϊκό αποτελεί το γεγονός πως ο Σκόκο εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να αγωνιστεί με το “τριφύλλι” στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Τετάρτη τα σπουδαία

Σε διοικητικό επίπεδο, όπως σας είχαμε επισημάνει, δεν προέκυψε λύση προέδρου στη Γενική Συνέλευση και το θέμα θα κριθεί στο νέο δ.σ, το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα την ερχόμενη Τετάρτη. Τις τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί μια θετική διάθεση απ’ όλους τους μετόχους προκειμένου υπάρξει ραντεβού κορυφής τη Δευτέρα ή την Τρίτη και να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Επομένως είναι πλέον ορατό το ενδεχόμενο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι Γιάννης Βαρδινογιάννηης και Νικόλας Πατέρας, παρουσία κι άλλων μετοχών, όχι όμως και του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος έχει αποστασιοποιηθεί τον τελευταίο καιρό.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκατ. ευρώ, αλλά ουδείς μέτοχος ξεκαθάρισε αν θα συμμετάσχει σε αυτήν. Το καινούριο στοιχείο που προέκυψε είναι πως ο Νικόλας Πατέρας (μαζί με τον Μιχάλη Ζολώτα) αφήνει επισήμως ανοικτό το ενδεχόμενο να μην επενδύσει τα χρήματα που του αναλογούν και αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που δεν υπάρξει λύση προέδρου – μετόχου.

Κάρλος Φρέιτας έλυσε και επισήμως τη συνεργασία του την Μπράγκα και -όπως έχουμε γράψει- θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Το θέμα αυτό θα τεθεί επί τάπητος στο δ.σ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πρέπει να καλυφθεί και η θέση του Γιώργου Νίκα στη διοικούσα επιτροπή, από τη στιγμή που δεν θα μετάσχει στη νέα σύνθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ