ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζήτησε συγγνώμη ο Λεβ

Συγγνώμη για τα VIDEOS που τον δείχνουν να βάζει το χέρι στο παντελόνι ζήτησε ο Γιόαχιμ Λεβ την Τετάρτη (15/6).

Ζήτησε συγγνώμη ο Λεβ
L'VIV, UKRAINE - JUNE 09: Head Coach Joachim Loew of Germany looks on during the UEFA EURO 2012 group B match between Germany and Portugal at Arena Lviv on June 9, 2012 in L'viv, Ukraine. (Photo by Joern Pollex/Getty Images) Getty Images

Ο Γιόαχιμ Λεβ στο περιθώριο του αγώνα με την Ουκρανία, δεν δίστασε να σηκωθεί από τον πάγκο του και να βάλει το δεξί χέρι του στο εσώρουχό του. Μάλιστα έκανε το ίδιο και στην προπόνηση της εθνικής Γερμανίας μία ημέρα μετά.

Αφού λοιπόν τα VIDEOS με τις… σιχαμερές κινήσεις του έγιναν viral, o ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας ζήτησε συγγνώμη την Τετάρτη (15/6).

“Είδα τις φωτογραφίες την επόμενη μέρα. Ασυναίσθητα κάνεις κάποια πράγματα που δεν τα καταλαβαίνεις. Δεν το κατάλαβα. Αλλά συνέβη και φυσικά ζητώ συγγνώμη.

Είσαι γεμάτος αδρεναλίνη και συγκέντρωση και τα πράγματα που συμβαίνουν τότε δεν μπορείς να τα πάρεις συνειδητά ως αληθινά. Από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσω να συμπεριφέρομαι διαφορετικά”, δήλωσε ο Λεβ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ

Στο ματς με την Ουκρανία…

… και στην προπόνηση της εθνικής Γερμανίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σιχαμερός Λεβ… ξύνει και μυρίζει
Το έκανε ξανά: Σιχαμερός Λεβ και στην προπόνηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK