Φερέρ: “Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας”
Οι δηλώσεις από το ΟΑΚΑ.
Οι δηλώσεις από το ΟΑΚΑ:
Λορένθο Φερέρ: “Είναι ένα παιχνίδι που είναι δύσκολο να αναλύσεις για την ποσότητα των πραγμάτων που μπορούμε να πούμε. Διευκολύναμε πάρα πολύ το παιχνίδι του αντιπάλου. Παίξαμε περισσότερο με καρδιά και λιγότερο με μυαλό και δεν κάναμε ότι έπρεπε για να έχουμε ευστοχία στις φάσεις που μας δόθηκαν. Χάσαμε ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό. Πρέπει να ανακτήσουμε τις δυνάμεις. Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάμε για αμυντική δουλειά, δεν είναι μόνο οι τέσσερις παίκτες πίσω αλλά όλο το σύνολο. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα, να μην κοιτάμε ούτε πίσω, ούτε μπροστά μας”.
Εβαλντ Λίνεν: “Οπως στο πρώτο ματς αμφισβήτησα ότι έπρεπε να χάσουμε με 3-0 επειδή είχαμε παίξει καλύτερα από την ΑΕΚ, έτσι και τώρα δεν μπορώ να πω αν αξίζαμε τώρα τη νίκη με 3-2. Πάντως, είχαμε μεγάλη θέληση και υπήρχε πνεύμα μάχης στην ομάδα. Οταν έγινε το 1-3, δώσαμε το δικαίωμα στην ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να ισοφαρίσει. Ηταν φυσιολογικό να δεχθούμε πίεση. Ποτέ δεν μιλάω για τα πέναλτι, άλλωστε υπήρχε και μια φάση με τον Τζιμπούρ”.
Μανώλης Σκούφαλης: “Ημασταν καλύτεροι και κερδίσαμε. Ημασταν διαβασμένοι και πολύ καλά στημένοι”.
Γιάννης Μανιάτης: “Ολη την εβδομάδα ο κ.Λίνεν μας έδειξε πως παίζει η ΑΕΚ. Σταθήκαμε πολύ καλά αμυντικά και πιστεύω πως εκεί κρίθηκε το παιχνίδι”.
Νίκος Λυμπερόπουλος: “Δεν πιάσαμε την απόδοση που έπρεπε. Πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι εύκολα και το πληρώσαμε. Στο τρίτο γκολ τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα. Ηταν μια απογοήτευση για εμάς, αλλά στο σημείο που βρισκόμαστε όλοι πρέπει να γίνουμε μια γροθιά και να συνεχίσουμε. Πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Ρώτησα τον βοηθό για τη φάση του πέναλτι στον Ριβάλντο και μου είπε ότι δεν ειδοποίησε τον διατητή γιατί είχε χαλάσει το μηχάνημα”.
Ζεράλντο Αλβες: “Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά φάγαμε το δεύτερο γκολ”.