ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υγρό από πλακούντα το μυστικό της γρήγορης επιστροφής για Φαν Πέρσι

Ο τραυματισμός του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο φιλικό της Ολλανδίας με την Ιταλία θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός δράσης ως το τέλος του 2009. Ο διεθνής επιθετικός θα μεταβεί στη Σερβία για να υποβληθεί σε μία θεραπεία πουσίγουρα δεν είναι από τις πλέον οικείες στους αθλητές.

Υγρό από πλακούντα το μυστικό της γρήγορης επιστροφής για Φαν Πέρσι

Συγκεκριμένα ο παίκτης των “κανονιέρηδων” υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του αριστερού αστραγάλου. Αναζητώντας τον τρόπο που θα του επιτρέψει να επιστρέψει νωρίτερα στα γήπεδα…χτύπησε την πόρτα του Ντάνκο Λάζοβιτς της Αϊντχόφεν, που με τη σειρά του τον ενημέρωσε για μία ανορθόδοξη, αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία, στην οποία υπεβλήθη ο ίδιος για να ξεπεράσει παρόμοιο πρόβλημα.

“Θα πετάξω στα Βαλκάνια για να συναντηθώ με μία γυναίκα γιατρό που βοήθησε τον Ντάνκο Λάζοβιτς. Είναι γνωστή για τις μεθόδους της και γνωρίζω πως κάνει μασάζ χρησιμοποιώντας υγρό από πλακούντα. Θα το δοκιμάσω. Δεν πρόκειται να χτυπήσω. Αν βοηθήσει, βόηθησε. Επικοινώνησα με τους φυσιοθεραπευτές της Άρσεναλ και μου επέτρεψαν να το κάνω”, δήλωσε ο Φαν Πέρσι στην ολλανδική τηλεόραση.

Στη φάση του τραυματισμού του ο αριστεροπόδαρος επιθετικός δέχθηκε ένα τάκλιν από τον Τζόρτζιο Κιελίνι. Ξεκαθάρισε όμως ότι δεν κρατά κακία στον Ιταλό αμυντικό, αφού ο αμυντικός της Γιουβέντους δεν είχε πρόθεση να τον χτυπήσει σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK